Zgjeroni rrjetin tuaj të kontakteve dhe horizontet tuaja përmes kurseve të anglishtes jashtë vendit

Me miqtë tuaj të fëmijërisë, shokët e shkollës dhe madje edhe miqtë e punës, të njohurit tuaj në rrjetet sociale janë bërë të shumtë dhe janë larmishëm me rritjen tuaj. Por a ju ka kaluar në mendje të keni një rrjet me kontakte ndërkombëtare? Tingëllon mrekullisht apo jo? Ju mund ta arrini këtë duke bërë Kurse angleze jashtë vendit, diçka që, nga rruga, do t’ju sjellë përparësi të mëdha.

Në ditët e sotme, të kesh kontakte jashtë vendit është më e lehtë sesa imagjinon dhe dobia e tij është jashtëzakonisht e madhe, të lejon të njohësh kultura të ndryshme, të mësosh gjuhë dhe ndoshta edhe të shkosh në një vend tjetër!

Si të zgjeroni rrjetin tuaj të kontakteve ndërkombëtare?

Ju mund të prisni që njerëzit e huaj të vijnë në shkollën tuaj, lagje ose në punë dhe të fillojnë të bashkëveprojnë me ta. Ndoshta një mik do të transferohet në një vend tjetër, por nëse kjo nuk do të ndodhë, do të duhet të marrësh iniciativën.

Mënyra më e shpejtë për të bërë miq dhe për të zgjeruar kontaktet tuaja është të kapni disa kurs gjuhe jashte vendit . Ato janë të shkurtra, të arritshme dhe nuk kërkohet një bazë e specializuar akademike, mund ta imagjinoni jetojnë përvoja unike në një vend tjetër në të njëjtën kohë ju mësoni? Epo, shtoni edhe më shumë përfitime!

Ju mund të udhëtoni më shumë, në siguri dhe ekonomi

Duke përqendruar njerëz nga shumë rajone të botës në një vend, favorizohet shkëmbimi multikulturor dhe lidhjet miqësore forcohen duke shkëmbyer përvoja të pashembullta Imagjinoni të studioni anglisht dhe të mësoni të thoni mirëmëngjes në Norvegjisht me mikun tuaj nga Oslo, ose të thoni faleminderit në gjermanisht me miqtë tuaj nga Berlini!

Sapo të përfundojë kursi, lidhjet e ngushta do të vazhdojnë falë rrjeteve sociale. Udhëtimi juaj i ardhshëm mund të jetë në Sidnei me shoqërues të cilët, përveç që ju ofrojnë strehim, do t’ju çojnë në vendet më të mira në qytetin e tyre dhe do t’ju prezantojnë me kontakte të tjera të ngushta! nëpër botë mund të jetë e mundur !

Të mësuarit përjetues

Nëse do të njihnit shumë vende, nuk do të duhej të mësoni përmendësh kryeqytetet, monedhën ose ushqimin e tyre, sepse do ta kishit jetuar dhe me përvojë. Diçka shumë e ngjashme ndodh me kontaktet tuaja të huaja të cilët ju tregojnë për vendin e tyre në një mënyrë të gjallë dhe plot ngjyra sikur të ishit atje. Dreamndërroni kur një nga të njohurit tuaj përshkruan Dritat e Veriut në Islandë dhe shijoni një supë të shijshme dhe të nxehtë Wan Tan që sipas mikut tuaj në Pekin do të thotë “të gëlltisni retë”.

Mbani kontaktet tuaja ndërkombëtare duke ndërvepruar në mënyrë periodike me ta. Mundësitë për bisedë nuk kanë kufij: gastronomia, turizmi, ideologjitë, zakonet, etj.

Amplia tu red de contactos con un curso de inglés en el extranjero

Rrjedhshmëri gjuhësore

Zotësia e gjuhës që keni arritur duke studiuar anglisht jashtë vendit mund të ulet pa praktikë. Mësimi i një gjuhe është një proces i vazhdueshëm Dhe të kesh miq për të biseduar është një mjet i vlefshëm që do të të japë sigurinë për ta folur atë në mënyrë profesionale pa pasur nevojë për të belbëzuar, një stomak të butë ose duar të djersitura. Imagjinoni të shkoni mirë me miqtë dhe kolegët duke folur anglisht me besim dhe rrjedhshmëri, super!

Shoqërimi në të gjithë kontinentet

Të dish që ke një mik në një qytet të panjohur është një mbeshtetje per shumë e vlefshme kur jeni vetëm ose po përballeni me një përvojë të re. Të jesh në gjendje të telefonosh njërin prej tyre për të të informuar për kushtet e punës, studimit ose jetesës në vendin ku do të arrish hap rrugën dhe ju jep besim. Të shohësh një fytyrë të njohur në një vend të largët dhe të pish kafe me të është një privilegj që mund të kesh!

Në nivelin profesional

Me një rrjetëzim ndërkombëtar do të keni mundësi të mundshme për të studiuar ose për të gjetur një punë në vende të tjera.

Kur hyni në universitet, rrjeti juaj i kontakteve përbëhet nga kolegët të cilët do të jenë kolegët tuaj . Në kontakt të ngushtë me profesionistë në atë zonë, ata mund të jenë baza për të rritur karrierën tuaj. Por imagjinoni nëse përfshini edhe miq ndërkombëtarë në rrjetin tuaj që keni takuar në vizita ose kurse të ndryshme jashtë vendit, ata do të pasuronin në mënyrë madhështore mundësitë tuaja të rritjes!

Studioni anglisht jashtë vendit Kjo do t’ju japë mundësinë për të ndarë një rrjet me njerëzit që studiojnë ose punojnë në vende të tjera, i cili gjeneron mundësi të pafund kur bëhet fjalë për ndarjen e informacionit ose njohurive. Kërkimi i ndihmës dhe dhënia e saj të tjerëve krijon një marrëdhënie të fortë dhe një pozicionim që në të ardhmen e afërt do të përkthehet në mundësi për punë më të mirë ose mundësi biznesi.

Ky rrjet ju jep akses në intervista të suksesshme për punë, pasi që një rekomandim nga kontakti ynë është një përmirësim i juaji vazhdoj .

qëndroni në kontakt

Tashmë keni më shumë miq në rrjetin tuaj të kontakteve, mos i humbni! Mbani komunikim të rregullt me ta dhe ofroni atyre diçka me interes në secilën bisedë. Ndoshta ju jeni më afër disave sesa me të tjerët, por mos harroni se askush nuk i di kthesat që merr jeta, Mbani marrëdhënien gjallë!

Dhe si mund të shkoj jashtë vendit në një kurs?

Ka agjenci që janë të përkushtuara për të organizuar udhëtime studimore jashtë vendit, kanë marrëveshje me shkolla të themeluara dhe veprojnë vetëm në qytete të caktuara. Ju mund të filloni kërkimin tuaj në Google dhe të kontraktoni të gjitha shërbimet veç e veç, gjë që kërkon kohë dhe nuk ju ofron garanci.

Gjëja më e mirë që mund të bëni është të punësoni kursin tuaj përmes Ynsitu, tregut që ka të gjithë ofertën e kurseve jashtë vendit në çdo gjuhë dhe në çdo destinacion.

Thjesht futni, zgjidhni gjuhën që dëshironi të mësoni, vendin ku dëshironi të mësoni dhe llojin e kursit që dëshironi të merrni. Ne do t’ju ofrojmë të gjitha informacionet e hollësishme në lidhje me kurset, akomodimet në dispozicion, mendimet e përdoruesve të tjerë dhe të llogarisim koston totale! Asgjë më e lehtë!

Koha më e mirë për të studiuar anglisht jashtë vendit është …

Sot !!! Mosha juaj nuk ka rëndësi, nuk është kurrë vonë për të mësuar një gjuhë . Të gjithëve na pëlqen të udhëtojmë dhe të takojmë njerëz të tjerë dhe kultura të tjera. Për të studiuar anglisht në vendin tjetër Isshtë si copa të shijshme të botës në secilin student me të cilin jetojmë dhe që nuk ka asnjë limit skadence.

Me Ynsitu , zgjeroni kontaktet tuaja ndërkombëtare dhe zhvilloni lidhje. Bën Kurse angleze jashtë vendit dhe … kapi botën!

Leave a Reply