Pse duhet të ndiqni një kurs anglisht në Dublin

Pse duhet të ndiqni një kurs anglisht në Dublin

Ti deshiron studioj anglisht në Irlandë , por ju nuk e dini se ku ta bëni? Dublini është një nga destinacionet më të njohura për një kurs anglisht jashtë vendit Nëse filloni nga e para, përmirësoni nivelin, merrni një kurs specifik ose punoni në të njëjtën kohë.

Këtu janë 7 arsye pse Dublini është destinacioni ideal për ju:

Theksi irlandez

Siç e dimë mirë, ka dallime midis theksimeve britanike dhe irlandeze. Ju mund të hasni në disa vështirësi për të kuptuar nëse udhëtoni në rajone më të thella, më të vogla dhe më të mbyllura të Irlandës. Prandaj, një opsion shumë i mirë është ndiqni kursin tuaj anglisht në Dublin, ku nuk do të gjeni asnjë lloj problemi komunikimi, pasi është një qytet shumë ndërkombëtar dhe do të merrni një zhytje totale në gjuhë .

Ofertë e shkëlqyeshme për kurse

Sipas Programit të Vlerësimit Ndërkombëtar të Studentëve (PISA), sistemi arsimor Irlandez është një nga më të mirët në Evropë. Nëse jeni duke kërkuar një larmi të madhe programesh, Dublini ka ofertën më të gjerë dhe më të larmishme të kurseve angleze në të gjithë Irlandën . Në të, ka shumë mundësi për të zgjedhur, me çmime shumë konkurruese dhe mësimdhënie me cilësi të lartë.

Të studiojmë dhe të punojmë

Ashtu si me shumëllojshmërinë e ofruar, Dublini është gjithashtu qyteti irlandez me ofertën më të madhe të punës. Këtu janë selitë evropiane të kompanive të njohura si Google, Amazon, Apple ose Yahoo, ndër të tjera. Prandaj, nëse po kërkoni të kombinoni studimet tuaja me një punë, ai është destinacioni perfekt! Ju mund të zgjidhni një program studimi dhe pune ose të kërkoni një punë vetë.

Kultura dhe koha e lirë

Nëse jeni një person aktiv, jini të sigurt se në Dublin nuk do të mërziteni. Me të tijat ofertë e madhe kulturore, ju mund të shijoni kinema, teatro, muze, festivale dhe muzikë, shumë muzikë.

Gjithashtu, nëse jeni duke kërkuar argëtim dhe aheng, Dublini është një nga qytetet në Evropë me jetën e natës më të mirë , me pub-et tipike dhe të rinjtë. Për të mos përmendur që është parajsa e birrës, me një Muze Guinness që nuk mund ta humbni.

Atmosferë rinore

Në këtë qytet, më shumë se një e treta e popullsisë së saj është nën 25 vjeç , duke e bërë atë një qytet të ri me një atmosferë të shkëlqyer.

I arritshëm

Kur zgjidhni një destinacion, çmimi i udhëtimit është zakonisht një faktor përcaktues. Ju mund të gjeni fluturime të lira në Dublin me kompani të ndryshme për të zgjedhur dhe merrni opsionin më ekonomik.

Sa i përket transportit të vetë qytetit, pasi nuk është shumë i madh, nuk do të keni nevojë për transport për të lëvizur për të. Do të jetë e nevojshme vetëm nëse dëshironi të udhëtoni në periferi ose në një qytet të bukur përreth.

Karakteri i njerëzve të saj

Njerëzit e tij të afërt dhe miqësorë do t’ju mirëpresin që në momentin e parë dhe do t’ju bëjnë të ndiheni si në shtëpinë tuaj. . Megjithëse mund të duket e qartë, fakti i ndjenjës së mbështetjes dhe përkatësisë në një komunitet kontribuon që përvoja juaj të jetë 100% e kënaqshme. Gjithashtu, do të jeni në gjendje të bëni miq të shkëlqyeshëm që do t’i mbani me vete përgjithmonë!

Shpresojmë t’ju kemi bindur pse Dublini është destinacioni perfekt për përvojën tuaj dhe gjithashtu.

Mos harroni të krahasoni opsionet e ndryshme dhe Kurse angleze në Dublin në dispozicion për ju në Ynsitu , ku do të gjeni të gjithë ofertën e shkollave për gjuhë dhe akomodimit në botë me çmimin më të mirë.