Llojet e kurseve që mund të gjeni në Ynsitu

Kur merrni një kurs gjuhe jashtë vendit, para së gjithash duhet të dini se orët, përveç nëse tregohet se janë individuale, janë në grupe. Ata priren të jenë maksimumi 12-15 studentë të çdo kombësie, ku ju mund të pasuroni si gjuhën që po mësoni ashtu edhe kulturat e ndryshme.

Madhësia e grupit do të varet nga sezoni në të cilin ju merrni kursin tuaj (në sezonin e ulët ato janë më të vogla) dhe opsioni që ju zgjidhni.

Sa i përket orëve në javë, ato janë zakonisht 15, 20 ose 25. Kohëzgjatja e klasave ndryshon sipas shkollës, duke ofruar 45, 50 ose 60 minuta. Prandaj, varësisht nga kohëzgjatja e orëve, do të keni më shumë ose më pak orë në javë. Për shembull, një kurs i 20 klasave javore prej 45 minutash, çdo klasë është 15 orë e vërtetë e klasës në javë dhe megjithatë nëse kohëzgjatja e klasës është 60 minuta, është 20 orë e vërtetë e klasës.

Tipos de cursos que puedes encontrar en Ynsitu

Në Ynsitu, ne kemi një gamë të gjerë të llojeve të ndryshme të kurseve që të jemi në gjendje të përshtatemi me nevojat e klientëve tanë:

Kurse të Gjuhës së Përgjithshme

kurse të përgjithshme të gjuhës Ata trajnojnë të gjitha aftësitë: të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit të kuptuarit dhe të shprehurit me shkrim. Qëllimi juaj është të përmirësoni rrjedhshmërinë tuaj në gjuhë dhe për këtë arsye trajtohen tema të jetës së përditshme si: puna, sportet, pushimet, vaktet, udhëtimet, përvojat etj.

Kurs gjuhe me aktiv ities

Me kurse gjuhe me aktivitete s ju mund të përmirësoni ose të mësoni një gjuhë gjatë praktikimit të hobi tuaj të preferuar, pasi kombinoni klasat e gjuhës së përgjithshme me aktivitete rekreative . Ndër këto aktivitete mund të gjeni: Gastronomi dhe turizëm, Kulturë dhe kohë të lirë, Zhytje, Surfing, Surfing në ajër, Golf, Tenis, Yoga, Fitness, Multisport, Ski, Snowboard, Kalërim, Polo, Muzikë dhe vallëzim, Art ose media audiovizive, ndër të tjera.

Kurse parauniversitare

kurse gjuhe per studentet parauniversitare janë kurse të përgjithshme të gjuhës të hartuara për studentë të moshës 16 deri 18 vjeç që kërkojnë të jetë i suksesshëm në kërkimin e vendeve të punës që kërkojnë një nivel të lartë në gjuhë, të tilla si për ata që do të kryejnë studime universitare në një vend tjetër dhe duhet të përgatiten të ketë nivelin minimal të gjuhës të kërkuar për pranim.

Kurse të përgatitjes së provimit

kurse përgatitje provimesh janë përqendruar në përgatitja zyrtare e provimit të gjuhës që dëshironi të studioni.

Kurse gjuhe per biznes

kurse gjuhe për biznes përqendrohuni tek ata që kërkojnë përmirësoni nivelin tuaj të gjuhëve në biznes dhe / ose biznes . Ky lloj kursi do t’ju lejojë të zhvilloni prezantime, negociata, email, raporte, të shkruani letra në një gjuhë tjetër dhe të krijoni një rrjet të kontakteve.

Klasa individuale

klasa individuale shërbejnë nevojave të nxënësve të gjuhës në a menyre me e personalizuar . Ky lloj kursi është zakonisht më intensiv dhe mund të përqendrohet në fusha specifike ose specifike në varësi të nevojave tuaja.

Grupe të vogla

grupe të vogla janë kurse që kanë klasa me më pak studentë (normalisht duke qenë deri në 6 studentë). Ata priren të jenë më intensivë dhe klasat e tyre më pjesëmarrëse.

Trajnimi i mësuesve

Kurse trajnimi i mësuesve Ato mund të jenë:

  • Kurset që synojnë përgatitjen e njerëzve të arsimuar në universitet për të dhënë klasa në gjuhën e tyre amtare për studentët për të cilët ajo gjuhë nuk është gjuha e tyre amtare
  • Kurse të metodologjisë së mësimit të gjuhës së dytë që kanë për qëllim mësuesit e gjuhës që duan të azhurnojnë njohuritë e tyre për metodologjinë në një mjedis ndërkombëtar duke ndarë klasa dhe përvoja me mësues nga vendet e tjera
  • Kurset e metodologjisë CLIL (Mësim i integruar i përmbajtjes dhe gjuhës) kanë për qëllim mësuesit që japin mësim në dy gjuhë në qendrën e tyre arsimore.

Kurse gjuhësh për të moshuarit (+ 30 / + 40 / +50)

kurse për gjuhë të moshuar (+ 30 / + 40 / + 50) a eshte keshtu u përqendrua tek të rriturit mbi 30, 40 dhe 50 vjeç . Ato janë programe të larmishme për grupmosha të ndryshme që përfshijnë gjuhë të përgjithshme, gjuhë biznesi, aktivitete intensive, jo-intensive, kulturore me anglisht.

Programet e studimit dhe punës

programe studimi dhe pune ata synojnë zgjeroni rezymenë dhe jetën tuaj të punës ndërsa studioni një gjuhë të dytë jashtë vendit . Këto lloj programesh mund të jenë:

  • Paguar: Punë të pakualifikuar në sektorë të tillë si mikpritja ose tregtia, për të paguar për të gjithë ose një pjesë të qëndrimit jashtë vendit.
  • Praktikat profesionale: Ju e përmirësoni CV-në tuaj ndërsa mësoni gjuhën në vendin ku flitet.
  • Vullnetarizmi: Shtë një rast i ngjashëm me atë të praktikave, por në vend të praktikave, ju bëni vullnetarizëm social.
  • Au Pair: Të jetosh me një familje që të ofron strehim dhe vakte në këmbim të një numri të caktuar orësh në javë të dedikuara fëmijëve të shtëpisë.

Kurse të specializuara të gjuhës

kurse të specializuara të gjuhës është rreth mësoni gjuhën në një mënyrë më teknike për të qenë në gjendje të zhvilloheni më mirë në profesionin tuaj , si për shembull në mjekësi, inxhinieri, juridike, aviacion, etj; ose për t’ju ndihmuar të përmirësoni në mënyrë specifike disa aspekte të gjuhës siç janë të folurit në publik, gramatika, leximi dhe të kuptuarit, etj.

Këto kurse mund t’i merrni në më shumë se 30 vende dhe 11 gjuhë të ndryshme. Nëse doni më shumë informacion në lidhje me ndonjë nga këto kurse, konsultohuni me seksionin e faqes sonë të internetit llojet e kurseve ose Na kontaktoni për të zgjidhur të gjitha dyshimet tuaja.