Këshilla për zgjedhjen e kursit të gjuhës që ju nevojitet

Ju po mendoni të studioni një gjuhë jashtë vendit dhe keni filluar kërkimin tuaj për kurse në Internet, por ju humbni mes kaq shumë opsionesh … kështu që pyesni veten, cili është kursi më i mirë për mua?

Në këtë postim, ne ju tregojmë një sërë këshillash që duhet të ndiqni për të zbuluar se cili kurs ju përshtatet më mirë dhe nevojave tuaja.

1) Së pari konsideroni veten çfarë lloji të kursit jeni më i interesuar të merrni . Në këtë mënyrë, ju mund të ngushtoni kërkimin tuaj. Për të qenë në gjendje ta identifikoni atë më lehtë, ne ju tregojmë më poshtë gjuhët që kemi, gjithashtu në këtë lidhje do të jeni në gjendje të njihni llojet e kurseve të gjuhës jashtë vendit të ofruara nga shkollat këtu në Ynsitu.

Në Ynsitu kemi kurse për: Anglisht , Frëngjisht , Gjermanisht , Kineze , Rusisht , Japoneze , Arab , Italiane , Spanjisht , Koreane Y Portugez .

 

2) Pasi të identifikoni llojin e kursit që po kërkoni dhe gjuhën që dëshironi të mësoni, duhet ta dini çfarë buxheti doni të investoni , pasi zgjedhja e destinacionit tuaj do të varet nga ai. Nëse keni një buxhet më të ngushtë, ju rekomandojmë që të mos shkoni në qytetet kryesore, pasi kjo do ta rrisë çmimin në mënyrë të konsiderueshme. Në Ynsitu mund të gjeni më shumë se 12,000 kurse, në 39 vende dhe më shumë se 270 qytete. Mos humbisni truket tona për të kaluar pak jashtë!

Consejos para elegir curso de idiomas extranjero

3) Kur e dini llojin e kursit që dëshironi të filloni dhe buxhetin që keni për të, duhet ta bëni Pergjigju pyetjeve ne vazhdim :

Çfarë grupi madhësie po kërkoj?: Në qoftë se vetë shkolla nuk tregon që ato janë klasa individuale ose private, ato do të jenë gjithmonë në grupe. Madhësia varet nga secila shkollë, por zakonisht ka një maksimum prej 12-15 nxënës nga kombësi të ndryshme, gjë që ju jep mundësinë të përmirësoni nivelin tuaj duke komunikuar me ta dhe të jeni në gjendje të bëni miq nga çdo cep i botës.

Përveç kësaj, nëse bëni një kurs në sezonin e ulët, grupet do të jenë më të vogla, pasi që në sezonin e lartë ka shumë të ngjarë që ata të jenë në kapacitetin e tyre maksimal. Ekziston edhe opsioni “grupe të vogla” në çdo kohë të vitit.

Çfarë intensiteti doni për kursin tuaj?: Essentialshtë thelbësore të identifikoni numrin e klasave javore që po kërkoni. Intensitetet më të zakonshme janë 15, 20 ose 25 orë në javë. Duhet të keni parasysh se ka orë prej 45, 50 ose 60 minutash. Për shembull, nëse një kurs ka 20 orë javore me nga 45 minuta secila, do të jenë 15 orë reale në javë. Sidoqoftë, nëse kohëzgjatja e secilës orë është 60 minuta, do të jenë 20 orë reale. Prandaj, duhet të identifikoni saktë se sa orë dëshironi të bëni.

Çfarë niveli të gjuhës kam?: Klasat mësohen tërësisht në gjuhën e kursit, kështu që sa më i ulët të jetë niveli i zotërimit të kësaj gjuhe, aq më shumë përpjekje do t’ju duhet. Nga ana tjetër, ju do të mësoni shpejt, shumë më tepër sesa sikur të keni marrë klasat në vendin tuaj.

Më në fund, pasi të jenë përgjigjur pyetjet e paraqitura, është koha të krahasojmë kurset dhe të zgjedhim opsionin më të mirë. Për këtë, ne ju këshillojmë shikoni rishikimet dhe komentet e secilit kurs si dhe fotografitë ekzistuese. Duhet të keni parasysh se do të kaloni shumë orë në shkollën që keni zgjedhur, prandaj duhet të siguroheni që të gjeni opsionin më të mirë të mundshëm. Zbuloni në këtë në seksionet ekzistuese brenda secilit kurs.

Shpresojmë se ju kemi ndihmuar dhe se keni gjetur opsionin më të mirë për kursin tuaj në Ynsitu, Rezervimi juaj i kurseve të gjuhës jashtë vendit.

Dhe nëse keni ende pyetje, na kontaktoni dhe dikush nga ekipi ynë do të kontaktojë me ju.

Leave a Reply