Intervistë me Jamak Golshani, Zëvendës President i Institutit të Zhvillimit të Teknologjisë së Kanadasë: “Ndërsa bëhemi më të lidhur si një ekonomi globale, ne do të rrisim këtë lloj aktiviteti”.


Jamak golshani

Institute of Tech Development

Jamak Golshani, Nënkryetar, Instituti i Zhvillimit të Teknologjisë në Kanada

 

Pse një nxënës do të zgjidhte shkollën e tij?

Ne ofrojmë një edukim me cilësi të lartë me një çmim shumë të volitshëm dhe mundësinë për të paguar këstet me këste. Instruktorët tanë janë ekspertë në industri. Ne përqendrohemi në përgatitjen tuaj për të shkuar në punë sa më shpejt që të diplomoni.

Sipas mendimit tuaj, cilat janë dobitë kryesore për një student që studion jashtë vendit?

– Përmirësoni anglishten tuaj
– Mësoni se si lulëzon mjedisi kanadez i punës
– Ekspozimi ndaj një kulture të re
– Kontaktet e reja dhe shtrirja e rrjetit të kontakteve

Si e shihni të ardhmen e turizmit gjuhësor?

Ndërsa bëhemi më të lidhur si një ekonomi globale, ne do të rrisim këtë lloj aktiviteti.

Si është një ditë për një student në shkollën tuaj dhe si është krijimi i rrjeteve midis kolegëve?

– Teknologjia e informacionit
– Biznesi

 

SHKOLLA


Institute of Tech Development
Emri i shkollës

Instituti i Zhvillimit të Teknologjisë

Vendi/Qyteti

Kanada / Vancouver

 

 

Cilat janë gjërat më domethënëse që mund të ofrojë shkolla?

Klasat e vogla, studentët marrin vëmendje individuale, përvojë praktike, instruktorët janë ekspertë të industrisë, kampusi është në zemër të qendrës së Vancouver në rrethin e arsimit, tarifa të arsyeshme të shkollimit, plane pagese, leje bashkëpunimi për punë, mundësia e transferimit në një institucion publik në merrni lejen e punës pasuniversitare.

Cilat janë llojet e kurseve që mësohen në shkollë?

Ne kemi shkollat e mëposhtme. Secili prej tyre ka një numër të programeve . Detajet mund t’i gjeni përmes lidhjes vijuese.
Shkolla e Biznesit
– Shkolla e Teknologjisë së Informacionit
– Shkolla e Mikpritjes
– shkollë arti
https://itdcanada.ca/schools/

Cilat janë tërheqjet më të mëdha rreth shkollës dhe në qytet në përgjithësi?

Ne jemi në zemër të Vancouver-it të bukur, Kolumbisë Britanike. Ju keni gjithçka përreth jush. Parqe, oqean, male, klube nate, restorante, bare, etj. Mund të gjeni gjithçka dhe gjithçka më pak se 15 minuta larg. Vancouver gjithashtu ka një sistem fantastik të transportit publik.