8 avantazhet e mësimit të anglishtes si familje

Dëshiron të udhëtosh dhe të mësosh një gjuhë, por të pasur fëmijë të ngadalëson? Mos u shqeteso! Në Ynsitu ne ofrojmë dhe krahasojmë një shumë kurse që të jenë në gjendje të bëjnë si familje . Ato janë perfekte për ata që duan të udhëtojnë së bashku dhe të jenë në gjendje të përmirësojnë nivelin e tyre të gjuhës në të njëjtën kohë.


Funksionimi i kurseve është si më poshtë: Prindërit vijnë në klasë me njerëz në të njëjtën moshë me fëmijët e tyre, të cilët e ndajnë atë me fëmijët e tjerë. Përveç kësaj, të dy prindërit dhe fëmijët mund të regjistrohen në çdo kurs të ofruar nga shkolla.

 

Nëse ju pëlqen të kaloni kohë me familjen tuaj dhe të shijoni çdo përvojë me ta, nga Ynsitu ne duam t’ju tregojmë se cilat janë avantazhet e studimit si familje:

 

1- Ju mund të mësoni ose të përmirësoni një gjuhë .

Pasja e fëmijëve të vegjël zvogëlon kohën që kaloni me veten. Prandaj, studimi si familje ju jep mundësinë të relaksoheni dhe të mësoni në të njëjtën kohë me fëmijët tuaj. Për më tepër, ju do të përmirësoni njohuritë tuaja gjuhësore dhe në të njëjtën mënyrë, jetën tuaj profesionale, ndërsa fëmijët tuaj do të përmirësojnë trajektoren e tyre akademike.

 

2- Nuk do ndaheni .

Frika e shumë prindërve dhe fëmijëve të tyre, veçanërisht në moshë të re, është që të ndahen dhe të shkojnë diku tjetër vetëm kur studiojnë një gjuhë të caktuar. Të studiosh si familje është mundësia perfekte për të shijuar shumë momente së bashku, për të udhëtuar dhe për të mësuar.

 

3- Ju mund t’i bëni fëmijët tuaj dygjuhësh .

Sot, ne po përballemi me një botë shumë konkurruese, prandaj është thelbësore që t’i bëni fëmijët tuaj të fillojnë të zotërojnë një gjuhë sa më shpejt të jetë e mundur. Kjo do t’i ndihmojë ata të ndërtojnë një të ardhme më të mirë, duke i bërë ata shumë më të përgatitur dhe të aftë të funksionojnë shumë më mirë. Përveç kësaj, ata do të mësojnë shumë më shpejt, pasi ato janë si sfungjer që thithin njohuri.

 

4- Fëmijët tuaj do t’ju imitojnë .

Nëse ata e shohin që ju jeni të përfshirë në studimin e një gjuhe, edhe ata do të bëjnë. Ju jeni figura e tyre referuese dhe ata priren të imitojnë sjelljet tuaja të njëjta. Ju mund të flisni me ta në gjuhën që po mësoni për ta bërë gjithçka shumë më të lehtë, të plotë dhe efektive.

 

 

5- Do të udhëtoni dhe mësoni në të njëjtën kohë .

Ju do të shijoni një pushim shumë aktiv dhe do të jeni në gjendje të zhyteni në një kulturë tjetër, në mënyrë që të bëni gjithçka që keni mësuar në praktikë.

 

6- Do të argëtoheni pa shqetësime .

Të dy fëmijët dhe prindërit do të kenë mundësinë të takohen dhe të bëjnë miq të rinj nga pjesë të ndryshme të botës, dhe në fund të ditës, ju do të jeni në gjendje të ndani përvojat dhe njohuritë tuaja me pjesën tjetër të familjes.

 

7- Ju mund të kryeni një mori aktivitetesh .

Përveç klasave, ju do të jeni në gjendje të kryeni aktivitete të ndryshme që secila shkollë propozon, duke arritur kështu një përvojë unike dhe pushime.

 

8- Gjyshërit mund të shkojnë gjithashtu .

Nuk bëhet fjalë vetëm për prindërit dhe fëmijët, por gjyshërit janë më se të mirëpritur. Një pushim familjar me të vërtetë pasurues është i mundur!

 

Mos e humbisni këtë përvojë të shkëlqyer dhe rezervoni kursin tuaj familjar . Ju nuk do të pendoheni!

 

 

Leave a Reply