Blog

Destinacionet më të mira për kursin tuaj çek në Republikën Çeke

A po mendoni të ndiqni një kurs çek në Republikën Çeke? E vendosur në zemër të Evropës, Republika Çeke konsiderohet si një nga vendet më të bukura të kontinentit , me një bukuri dhe karakter unik. Përveç kësaj, ofron mundësinë për të vizituar lehtësisht pjesën tjetër të kontinentit. Prandaj, nuk është për t’u habitur që […]

Përfitimet e marrjes së një kursi intensiv jashtë vendit me pushime

Dëshironi të merrni një kurs jashtë vendit për të mësuar ose përmirësuar një gjuhë, por nuk dini kur ta bëni? Pushimet verore janë koha më e mirë për të nisur këtë aventurë! Jo vetëm që të ashtuquajturat pushime arsimore i bëjnë përshtypje punëdhënësit ndërsa fitoni aftësi që do ta bëjnë rezymenë tuaj të ngrihet në […]

5 seri për të mësuar gjermanisht

Ka prova në rritje se nxënësit e gjuhës mund të përmirësojnë aftësitë e tyre të të kuptuarit, shqiptimit dhe gramatikës duke parë televizor . Mësoni rreth serive të ndryshme dhe këshillave për të mësuar gjermanisht në këtë postim. Një studim i Komisionit Evropian mbi përdorimin e titrave për të inkurajuar mësimin e gjuhës dhe për […]