Program anëtarësie


Fito para me faqen tënde të internetit ose me profilet e tua të mediave sociale


GENERATONI TC ARDHURAT PRMES PROGRAMIT TON T M ANTARSIS

Shndërroni trafikun e faqes suaj në të holla me Ynsitu, tregu i parë që ofron kurse gjuhësh jashtë vendit në të gjithë botën. Ne ju ftojmë të merrni pjesë në programin tonë bashkëpunues në mënyrë që të merrni performancën më të mirë nga faqja juaj e internetit ose rrjetet tuaja sociale. Ju do të keni mundësinë t’u tregoni ndjekësve, pajtimtarëve ose vizitorëve tuaj ofertën më të gjerë në treg në kurset e gjuhës jashtë vendit. Jepu atyre mundësinë të kenë një përvojë unike … dhe të fitojnë para për të!

Avantazhet kryesore për të qenë një bashkëpunëtor YNSITU:

  • Mijëra kurse në dispozicion në qindra destinacione në portalin tonë
  • Komisione tërheqëse
  • Lidhje dhe banderola për t’u përfshirë në blogun tuaj, profilet tuaja sociale ose gazetat tuaja
  • Një hapësirë e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur për filialet në mënyrë që të fitoni para