WWWWW222 [47805,47735,47747,47753,47806,47808,47741,47739,47800,47757,47817,47743,47735,47819,47114,47749,47799,47751,47818,47735,47735,47735,47735,47735,47735,47735]
Na njeh - YNSITU

Na njeh

RRETH YNSITU

Në Ynsitu, tregu i parë në botë i dedikuar kurseve të gjuhës jashtë vendit, ne kemi një mision të dyfishtë:

  • Ne e bëjmë të lehtë për ata që duan të ndjekin një kurs gjuhe jashtë vendit të kërkojnë, krahasojnë, zgjedhin dhe rezervojnë shkollën, kursin dhe akomodimin nëse kanë nevojë edhe për të, që i përshtatet më së miri nevojave të tyre, në mënyrë që të jetë shumë më e lehtë, më komode dhe e sigurt. të kryejë të gjithë procesin. Aktualisht ne vëmë në dispozicion të përdoruesve 92% të shkollave të akredituara në botë, duke përfaqësuar më shumë se 50,000 kombinime kursesh dhe akomodimi në 34 vende.

  • Ne u ofrojmë shkollave gjuhësore në mbarë botën një platformë në të cilën mund t’u tregojmë ofertën e tyre trajnimi miliona njerëzve që çdo vit duan të udhëtojnë në një vend tjetër për të studiuar gjuhën e folur në atë vend. Çmimet që shihni në Ynsitu janë të njëjta që ofrojnë shkollat në faqet e tyre të internetit, sepse janë ato që përditësojnë drejtpërdrejt informacionin e treguar në Ynsitu

Emri i biznesit: Language Republic S.L.

CEO: Chema Pascual

Informacioni i kontaktit: info@ynsitu.com

ID-ja e TVSH-së së BE-së: ESB22424063

CFARE NE OFROJME

Çdo opsion

Pavarësisht se çfarë gjuhe kërkoni apo ku dëshironi ta studioni, Ynsitu ju ofron praktikisht të gjithë ofertën e shkollave të akredituara të gjuhës kudo në botë.

Çmime të ulëta dhe direkte nga shkollat

Ynsitu ju garanton çmimin më të mirë të mundshëm duke ofruar drejtpërdrejt çmimet dhe promovimet e vendosura nga vetë shkollat për kurset e tyre.

Nuk ka tarifa rezervimi ose komisione

Ynsitu nuk ju ngarkon asnjë tarifë rezervimi ose menaxhimi, dhe për më tepër, në Ynsitu nëse rezervoni mirë paraprakisht, mund të siguroni vendin tuaj duke paguar vetëm 10% të kursit.

Rezervoni në mënyrë të sigurt

Ne i përpunojmë të gjitha rezervimet dhe pagesat në mënyrë të sigurt, duke garantuar privatësinë tuaj dhe duke ofruar mjetet më të njohura të pagesës.

Anulim FALAS

Shumë nga kurset që gjeni në Ynsitu mund të anulohen falas të paktën 30 ditë përpara se të fillojnë dhe shumë prej tyre në kushte më të mira (megjithatë, duhet të konsultoheni me kushtet e veçanta të secilës shkollë).

Ndërveproni drejtpërdrejt me ofruesin

Ynsitu ju lejon të komunikoni nga zona e klientit tuaj drejtpërdrejt me shkollën ose ofruesin e akomodimit që keni zgjedhur.

Ndihmoni në zgjedhjen tuaj

Nëse keni pyetje gjatë rezervimit, ekipi ynë i këshilltarëve studentorë është në dispozicionin tuaj për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për t’ju ndihmuar me email, telefon, bisedë ose videokonferencë.

PROMOVIMI I ZHVILLIMIT TË PARTNERËVE TANE

Në Ynsitu ne ofrojmë shkolla të akredituara në gjuhë të huaja dhe ofrues të akomodimit të studentëve mënyrën më të lehtë për të arritur klientët në mbarë botën dhe për të rritur volumin e biznesit të tyre.

Plotësoni këtë formë fq Për më shumë informacion ose për të kërkuar regjistrimin nga shkolla ose akomodimi juaj në Ynsitu.

 

GJITHA GJUHA, T ALL GJITHA DESTINIMET