7 rekomandime për të kursyer kur punësoni kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit

Ju keni në mendje të merrni një kurs gjuhe jashtë vendit, por nuk dini si të kurseni disa para duke i punësuar, merrni parasysh rekomandimet tona që do t’ju bëjnë të merrni kursin tuaj me çmimin më të mirë:

1. Bëni kursin tuaj në sezonin e ulët . Kurset jashtë vendit, si dhe udhëtimet dhe akomodimi janë shërbime me shumë sezonalitet, kështu që një nga mënyrat më të dukshme për të kursyer është t’i bësh ato në sezon të ulët. Tetori, Janari dhe Shkurti janë zakonisht muajt kur ju mund të gjeni çmimet më të mira, dhe jo vetëm për kurset, mbani në mend se fluturimet dhe akomodimi janë gjithashtu shumë më të lira jashtë periudhës së verës.

dy . Rekomandimi i dytë është gjithashtu mjaft i qartë, krahasoni shumë kurse dhe shkolla pasi që mund të ketë ndryshime shumë të rëndësishme midis tyre. Në Ynsitu Ju do të gjeni praktikisht të gjithë ofertën e kurseve të gjuhës jashtë vendit që ekziston.

3. Zgjidhni qytete më pak të njohura si destinacion , që nuk janë vende kryesore turistike gjithashtu mund t’ju kursejnë një majë të mirë. Gjithçka do të jetë më e lirë, vetë kursi, fluturimet, akomodimi, restorantet dhe oferta për kohën e lirë.

4. Akomodimi i siguruar nga shkollat është zakonisht një komponent shumë i rëndësishëm i buxhetit. , madje edhe më shumë se vetë kursi, veçanërisht nëse nuk ndiqni këshillën tonë të tretë. Por e vërteta është se nuk është e detyrueshme të marrësh me qira këto akomodime dhe je i lirë të kërkosh alternativa më të lira në rezidencat private, hostele etj.

5. Paguani në monedhën tuaj . Rezervoni me një shkollë në MB , në paund, mund të jetë më e shtrenjtë se sa të rezervoni në një faqe që pranon euro, të tilla si Ynsitu . Ndryshimi i aplikuar nga banka juaj do të jetë gjithmonë më pak i favorshëm dhe mund të çojë në pagesa të tjera bankare, veçanërisht nëse ata ju kërkojnë të paguani me transfer.

6 Fluturimet gjithashtu mund të jenë një kulm i mirë. Krahasoni fluturimet dhe kërkoni kompani me kosto të ulët fluturimet në qytetin e destinacionit ose në aeroportet më të afërta.

7 Ik nga agjensitë Kush synon të të tarifojë për diçka tjetër përveç çmimit të kurseve të ofruara nga shkolla. Këto tarifa të fshehura, të maskuara si kosto ndërkombëtare të transferimit, kosto administrative ose të përpunimit ose duke u ngarkuar për përdorimin e një mënyre të caktuar pagese, do të rrisin pa nevojë koston përfundimtare të kursit tuaj. Në ynsitu.com Ju do të gjeni të gjitha kurset me të njëjtin çmim si kontraktimi direkt me shkollën, ose më lirë, dhe nuk do të paguani komisione ose shpenzime shtesë.

Nëse, megjithë këto sugjerime, nuk mund të ekuilibroni buxhetin tuaj për kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit, ne do t’ju ofrojmë financimin e kursit tuaj nga vetëm 30 € / muaj.

Pra, krahasoni, punësoni dhe bëhuni gati të merrni kursin tuaj të gjuhës jashtë vendit me çmimin më të mirë.

Leave a Reply