5 vendet më të mira në Angli për kursin tuaj të anglishtes së biznesit

curso inglaterra business english

Nëse keni vendosur që më e mira për trajnimin tuaj është një kurs anglisht biznesi, këtu ju prezantojmë 5 vendet e para në Angli kështu që mund ta realizoni dhe të arrini të gjitha qëllimet tuaja.

Pse një kurs anglisht biznesi?

Kurset e gjuhës për biznesin janë të përqendruara në ata që duan të përmirësojnë nivelin e tyre të gjuhëve në afarizmin dhe / ose mjedisin e biznesit. Në to mund të përmirësoni komunikimin tuaj me shkrim dhe me gojë në mënyrë që të fitoni rrjedhshmëri të mjaftueshme për të kryer funksionet tuaja profesionale brenda kompanisë dhe botës së biznesit. Ju do të mësoni të bëni prezantime, negociata, email, raporte, të shkruani letra dhe të krijoni rrjetin tuaj të kontakteve.

Këto janë 5 destinacionet më interesante në Angli!

1. LONDONR

Qyteti evropian i biznesit par ekselencë, me qytetin që gjithmonë udhëheq zhvillimin e tij. Një vend ideal për të bërë kontakte, me shkollat më të mira angleze në botë , dhe me prestigj të lartë. Eshte nje mjedis fantastik për të çliruar potencialin tuaj të plotë dhe ndiqni kursin e anglishtes së biznesit këtu.

2. BRISTOL

Më pak e shtrenjtë dhe kaotike se kryeqyteti, por me një atmosferë të shkëlqyeshme dhe mundësi për çdo aktivitet. Një vend më i qetë dhe ideale për kursin tuaj të anglishtes në biznesin tuaj , ndërsa jeni zhytur në një mjedis të mbushur me kulturë anglo-saksone që do të pasurojë të gjithë mësimin tuaj.

3. OXFORD

Një tjetër prej atyre qyteteve që bëjnë thirrje për trajnim, mësim, rritje … me universitetin e tij imponues si standardin e tij, ai ka mundësi të pafund trajnimi midis të cilave ju mund të zhvilloni një kurs perfekt për interesat tuaja. Eshte nje qytet i krijuar për studentë , me një gamë të gjerë opsionesh kulturore dhe turistike, me pak fjalë, aktivitete të pafundme që nuk do të lënë askënd indiferent.

4. JORK

Qytet i mrekullueshëm verior, me një prekje të vjetër dhe një traditë të pafund kulturore, e cila do t’ju lejojë jo vetëm të mësoni anglisht biznesi por edhe di historinë e Anglisë në çdo cep të rrugëve të saj.

5. BIRMINGHAM

Një tjetër nga qytetet e shkëlqyera të biznesit të ishullit, me ngjarje të shkëlqyera çdo vit. Si Londra një atmosferë fantastike plot mundësi jo vetëm për kursin tuaj, por edhe për karrierën tuaj profesionale.

 

Ne kemi lënë jashtë qytete të tjera fantastike si Kembrixh, Liverpool, Manchester, Sheffield … Por ne konsiderojmë se 5 qytetet e përfshira në renditje janë ato ideale për ju për të kryer kursin e anglishtes së biznesit tuaj me garancitë më të mira të suksesit dhe mundësive të punës në të ardhmen.

Mos humbni në të gjitha kurset tona të anglishtes së biznesit që ju ofrojmë në Ynsitu. Cilin qytet zgjidhni?

Leave a Reply