5 qytetet më të mira për të mësuar gjermanisht

mejores ciudades para aprender alemán

 

Nëse dëshironi të mësoni ose të përmirësoni gjermanishten tuaj, këtu ju prezantojmë 5 qytetet më të mira në Gjermani në mënyrë që të mund të zhvilloni të gjitha aftësitë tuaja në këtë gjuhë dhe ta mësoni atë në një mënyrë optimale. Mos u mashtroni, mënyra më e mirë (dhe madje e vetmja) për të mësuar mirë gjermanisht është duke qëndruar në atë vend.

Gjermanishtja është gjuha e dytë më e folur në Evropë pas Rusisë. Dhe, përveç çështjes gjuhësore, çdo herë që gjejmë një numër më të madh të njerëzve që zgjedhin të emigrojnë në vendin gjermanik për shkak të mundësive të punësimit në atë vend. Padyshim, zotërimi i gjuhës gjermane do të na hapë shumë dyer në botën e punës.

Cilat janë 5 qytetet më të mira për të mësuar gjermanisht?

 

1- KLONGJI

Sipas ekspertëve, gjermanishtja më e mirë (ose të paktën “më e pastra”) flitet në qytetin e katërt më të madh në Gjermani. Kjo në vetvete është një arsye e mirë për të zgjedhur Këln si një destinacion për kursin tuaj të gjermanishtes. Por përveç kësaj, Këlni është qyteti studentor studentor në vend, kështu që ju do të hyni në një atmosferë fantastike dhe do të keni mundësinë të shoqëroheni dhe të vazhdoni të mësoni gjermanisht në rrugë.

2- BERLIN

Kryeqyteti i madh dhe një nga qytetet më mbresëlënëse në të gjithë Evropën, si për historinë e tij, për monumentet e saj të arkitekturës dhe për përzierjen e kulturave dhe jetës shoqërore që qyteti paraqet sot. Për më tepër, pavarësisht se ishte qyteti kryesor në vend, Berlini nuk është një qytet tepër i shtrenjtë , si për sa i përket akomodimit dhe kurseve të gjuhës.

3- FRANKFURT

Frankfurti është qendra financiare dhe e transportit e Gjermanisë dhe qendra më e madhe financiare në Evropën kontinentale. Çfarë kuptojmë me këtë? Epo, në Frankfurt nuk do të jetë e vështirë për ju të gjeni një punë, gjë që e bën atë një nga alternativat kryesore nëse po kërkoni ta bëni kursin tuaj gjermanisht të përputhshëm me një vend pune. Një qytet plot mundësi profesionale dhe të kohës së lirë, pasi ka edhe një jetë të shkëlqyeshme. I vetmi kon është një nga qytetet më të shtrenjta në Gjermani.

4- HANOVER

Ne vazhdojmë listën tonë me qytetin historik të Hanoverit. Një i mbijetuar i ngushtë i plagëve të thella të Luftës së Dytë Botërore, pasi rreth 90% e qytetit u shkatërrua gjatë kësaj lufte. Sot, është një destinacion i shkëlqyeshëm për të mësuar gjermanisht, me një theks neutral dhe të pastër, një qytet që ka ditur të shërohet nga e kaluara e tij dhe se, megjithëse nuk është shumë e shtrenjtë, është një nga qytetet më të mira për të mësuar gjermanisht. Për më tepër, për ata që e pëlqejnë natyrën dhe jashtë, është një nga qytetet më të gjelbërta në të gjithë Gjermaninë.

5- BANKA

Mynihu, kryeqyteti i Gjermanisë jugore dhe rajoni i pasur i Bavarisë, është i njohur për të qenë vendi i festivalit popullor të birrës Oktoberfest dhe një nga qytetet më të bukura në Gjermani, i cili në vetvete kullon një atmosferë të shkëlqyer të jetës dhe jetës së mirë. Sa i përket kurseve gjermane, është një mundësi e shkëlqyeshme që nga ajo kohë Ka një gamë të gjerë mundësish për të ndjekur kurse të të gjitha llojeve: shkolla, akademi, qendra të të gjitha llojeve … kështu që nuk mund të rezistonim duke e përfshirë atë në listën e qyteteve më të mira për të mësuar gjermanisht. Dhe së fundmi, nëse jeni një tifoz i futbollit, mund të shijoni pasionin për Bayern Munchen dhe të vizitoni stadiumin mbresëlënës të tij!

 

Kjo listë supozon 5 destinacionet më të mira në Gjermani për të mësuar gjermanisht , Një gjuhë, siç e thamë, plot mundësi dhe që padyshim do t’ju hapë shumë dyer në të ardhmen pasi në nivelin e industrisë, mjekësisë, biznesit në përgjithësi, etj., Gjermania është një nga fuqitë më të mëdha botërore që kërkon më shumë dhe më shumë plus, nga njëra anë, punë për vendin tuaj, dhe nga ana tjetër, marrëdhënie tregtare me kompani nga pjesa tjetër e botës, me të cilat, mësimi i kësaj gjuhe hap mundësi të pafund në treg.

 

Ju mund ta dini këtu të gjitha kurset gjermane që ju ofrojmë në Ynsitu . Zgjidhni midis tipologjive shumë të ndryshme dhe një tufë të madhe destinacionesh, të zgjedhura në këtë listë dhe të tjera, nëse tashmë keni në mendje një destinacion ku dëshironi të ndiqni kursin tuaj të gjermanishtes.

Mos mendo dy herë, e ardhmja jote do të të falënderojë!

Leave a Reply