5 faqet dhe faqet më të mira në internet për të mësuar kinezisht falas

Las 5 mejores webs y blogs para aprender chino gratis

 

Kinezishtja është një nga gjuhët më të kërkuara sot në nivelin e punës dhe për këtë arsye, mësimi i saj është një mënyrë fantastike për të zgjeruar mundësitë tuaja profesionale, përmirësoni CV-në tuaj , dhe gjithashtu, pse mos ta thuash, për të udhëtuar më rehat dhe për të shijuar udhëtimet tuaja në vendin lindor në rast se ideja juaj është ta vizitoni atë.

Aktualisht, Kinezishtja dhe anglishtja, së bashku me spanjishten, janë tre gjuhët më të folura në botë dhe nuk keni pse të lëvizni nga shtëpia për të njohur ndonjë nga tre.

Edhe pse mënyra më e mirë për ta mësuar është të bësh një Kurs kinez jashtë vendit , më poshtë ne ju tregojmë një mundësi më të volitshme në mënyrë që të mund të zgjidhni një nivel me të 5 faqet e internetit dhe bloget më të mira për të mësuar kinezisht falas . Mos harroni në zgjedhjen tonë të shkëlqyer!

 

5 faqet dhe faqet më të mira në internet për të mësuar kinezisht falas

 

1- FOL KINEZE

Kjo faqe në internet për të mësuar gjuhën kineze ofron kurse sipas niveleve (bazë, të ndërmjetme dhe të përparuar) me orë të shumta mësimore. Ushtrimet kanë për qëllim një audiencë spanjishtfolëse dhe përmbajnë një numër të madh të audiot për të përmirësuar shqiptimin, për të praktikuar të kuptuarit e dëgjimit dhe për të përmirësuar bisedën. Ai gjithashtu përmban një numër të madh të burimeve falas dhe të referencës së shpejtë për vetë-studim në gjuhën kineze.

 

dy- M LESONI KINEZEN PRDIT

Përmes kësaj faqe ju mund të mësoni një fjalë të re çdo ditë (me transkriptimin, shkrimin, kuptimin dhe përdorimin e saj të përditshëm). Dhe nëse nuk doni të qëndroni atje, ju mund të zhyteni në më shumë se 2,500 fjalë të disponueshme në bazën e të dhënave. Fjalori nuk do ju mungojë! Përkundër kësaj, kjo faqe në internet nuk ka mësime gramatikore të vetë gjuhës, prandaj duhet ta konsideroni atë si një plotësim trajnimi për kurset e tjera në internet për të mësuar kinezishten mandarin, po, një trajnim plotësues shumë të plotë.

 

3- HELO KINEZE

HelloChinese është një aplikacion për të mësuar kinezisht në një argëtim, efektiv dhe mbi të gjitha shumë i lehtë për t’u përdorur. Isshtë projektuar për ata që duan të mësojnë kinezisht nga e para, pasi është si një lojë dhe me të vërtetë e lehtë për t’u përdorur. Ju mund të mësoni tonet, të flisni kinezisht, të shkruani dhe lexoni personazhet siç duhet. E gjithë kjo në një mënyrë didaktike dhe argëtuese, në mënyrë që të mësosh gjuhën kineze, e cila nuk është e lehtë, të jetë sa më fluide dhe e shpejtë.

 

4- LABE MANDARIN

Ky kanal në YouTube është një burim i shkëlqyeshëm për të mësuar kinezisht lehtë. Mësuesja e saj, me origjinë kineze, por me spanjisht të përsosur, na sjell të gjitha llojet e mësimeve, nga ato të thjeshta si ngjyrat, numrat etj në ato më komplekse, por të gjitha këto me një ton të ngushtë që lehtësojnë shumë mësimin e gjuhës kineze. Lehtë për t’u konsumuar, e mrekullueshme për t’u mësuar. Mos e humb atë!

 

5- KINEZIMI I HACKING-ut

Në këtë blog të thjeshtë, por të mrekullueshëm, ju do të jeni në gjendje të mësoni kinezisht nga nivele shumë themelore në një mënyrë të thjeshtë. Faqja ka mësime, artikuj, kurse, sfida dhe podkaste falas përmes së cilës niveli juaj i gjuhës aziatike do të përmirësohet shumë. Mënyra e tij e të shkruarit e bën shumë të lehtë për t’u kuptuar, me tema praktike që e bëjnë mësimin shumë efektiv.

 

Shpresojmë që kjo listë që ju ofrojmë nga Ynsitu të kontribuojë në përmirësimin e nivelit tuaj. Dhe si një hap tjetër, ne nuk mund të mos ju këshillojmë të bëni një Kursi kinez në Kinë për të përfunduar përsosjen e gjuhës. Uni juaj personal (dhe profesional) do ta vlerësojë shumë atë. Investoni në të ardhmen tuaj!

 

Leave a Reply